Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Texturato homlokzati vakolat 1,5mm gördülő

Ár: 667 Ft / m2
Termék opciók:
Díszvakolat színcsoport választás
Kosárba tesz: m2
1,5mm gördülő szemcsés vakolat. Körkörösen és egyenesen kialakítható mintázat, rendelhető 260 színárnyalatban .A m2 ár alapozóval és FEHÉR színre értendő.Válasszon a legördülő menüben a színcsoportok közül. Színválasztó megtekintése »
Ismertető

A 1,5mm gördülő vakolat főbb jellemzői:

Vízzel higítható, vödrönként 1-2dl, természetes töltőanyagokat tartalmazó, kocsonyás állagú pasztaszerű vékonyvakolat. A felülete mosható, páraáteresztő képessége alacsony az akryl kötőanyag tartalma miatt. Rendelhető 260 színben IMAGINE színkártya színei alapján. Körkörös és egyenes minta alakítható ki, kizárólag müanyag simító használatával.

Színfelár táblázat >>>

Alkalmazása:

  • Homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerek,
  • Kül és beltéri dekoratív falfelületek,
  • Símitott vakolt, felület

Anyagigény: 2,3kg/m2

Száradás:

  • A felhordást követően 2 óra elteltével tapintásszáraz,
  • Záporbiztos szilárdulás 10 óra elteltével,
  • A vakolat teljes kötési ideje 28 nap.

A Texturato 1,5mm gördülő vakolat felhordása előtt a vödörben alaposan keverjük át. A vakolat színazonosságát és minőségét próbafelületen ellenőrizzük! Lehetőleg egybefüggő falfelületre azonos keverésből származó vakolatot hordjunk fel. A Texturato 1,5mm gördülő vakolat felhordása az alapfelületre minden esetben tiszta, rozsdamentes simítóval történjen, a felület lealapozása kizárólag Texturato vakolat alapozóval történjen. A frissen leszínezett falfelület 10-12 órán keresztül védjük a csapóesőtől és legalább 1 héten át fagyhatás nem érheti. A vakolat felhordása szakértelmet igényel. Egységes, szép felület és szín, csak minden szempontból megfelelő kivitelezési és környezeti feltételek megléte mellett érhető el. Az egészségre káros hatása nincsen.


Texturato kapart vakolat dörzsölt 1,5mm,Hőszigetelő rendszer.hu