Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Texturato Hőszigetelő rendszer

Homlokzati hőszigetelés, rendszergaranciával.

A Texturato hőszigetelő rendszer, magas minőségű homlokzati bevonatrendszer, kiváló hőszigetelő tulajdonság és esztétikus megoldás. Alkalmazásával nagy mértékben csökkenthetjük épületünk fűtési költségeit, és a környezeti terhelést (füstgázok). Gyorsan kivitelezhetőek, jól megmunkálható. A Texturato hőszigetelő rendszer lényege, a homlokzatra ragasztással és dűbelezéssel polisztirol EPS H-80 homlokzati hőszigetelés kerül, majd a felületét üvegszövet hálóval (145g) látjuk el és ragasztó réteggel simára gletteljük. Száradás után a felületet lealapozzuk majd Texturato vakolattal vonjuk be. Használható 30m-es magasságig, (panel program)

Egy átlagos lakó épület esetében a felhasznált hőenergia 30%-40%-át a nem megfelelően hőszigetelt falakon keresztűl távozik el. A jól megválasztott hőszigetelés alkalmazása nagyban javíthatja a falak szigetelő képességét. Télen az fűtés hatására átmelegedett falak egyenletes klímát biztosítanak, nyáron pedig védi az épületünk falát az átmelegedéstől.

  • EMI minősítés
  • Tűzterjedelmi szempontból (B) besorolás
  • akár 10 ÉV rendszergarancia!
A Teaxturato hőszigetelő rendszer anyagkiírása a weboldalon m2-ként tájékoztató jellegű. Ez a mennyiség eltérhtet a hőszigetelni kívánt falfelület minőségétől. A gyártó által szavatolt minőség, csak a megfelelő kivitelezési, és a felhasználási leírásban leírtak betartásával érhető
Magas minőségű homlokzati hőszigetelés,időtálló jó tulajdonságú esztétikus felület EMI minősítésű rendszer Roll-hengerelt vakolattal.(Az alapár a 3cm-es vastagságra és a Fehér vakolatra vonatkozik.)
Magas minőségű homlokzati bevonat,időtálló jó tulajdonságú esztétikus felület EMI minősítésű hőszigetelő rendszer 1,5mm gördülő vakolattal.(Az alapár a 3cm-es vastagságra és a Fehér színre vonatkozik.)
Magas minőségű homlokzati hőszigetelés 1,5mm kapart vakolattal.Időtálló,akár 10 Év rendszergarancia,divatos színtartó árnyalatokban.EMI minősítés.(Az alapár a 3cm-es vastagságra és a Fehér színre vonatkozik.)
Hőszigetelő rendszer 2mm gördülő vakolattal.Javítja az épületünk hőmegtartó (hőtároló) képességét.Homlokzati hőszigetelés magas minőségben.EMI minősítés.(Az alapár a 3cm-es vastagságra és a Fehér vakolatra vonatkozik.)
« 1 »