Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK

FIGYELEM!

WEBÁRUHÁZUNK ÁTALAKÍTÁS ALATT ÁLL, AZ AKTUÁLIS ÁRAK MIATT KERESSEN MINKET!

Hőszigetelő rendszer webáruház!

Hőszigetelő rendszer webáruház

Kérje árajánlatunkat!

-Termékkínálatunkban megtalálhatóak a polisztirol, kőzetgyapot, lábazati hőszigetelő rendszer széles palettája. A forgalmazott hőszigetelő anyagok és a hozzá megvásárolható kiegészítők a piac vezető gyártók termékei.

-A hőszigetelő rendszerek, mint a homlokzat, díszítő és színes bevonatrendszere. A megfelelő termék megválasztása elengedhetetlen feladat. Webáruházunkban számos épületünk szebbé és takarékosabbá tételéhez szükséges anyagok közül választhat, vakolattal vagy anélkül.

-Oldalunk kialakítása a lehető legegyszerűbb vásárlást teszi lehetővé, hogy amit ön keres hamar megtalálja. Folyamatos hőszigetelés és hőszigetelő rendszer akció -val várjuk vásárlóinkat.

-Információt a forgalmazott termékekről telefonon is kaphat a (+36) 20 9 594 488 , (+36) 20 312 24 33 telefonszámokon. Hőszigetelő rendszerek kivitelezése Garanciával!

Ajánlott termékek

12cm hőszigetelő rendszer polisztirol hablemez, VARIO+ hengerelt (Roll Putz) vakolattal REVCO színkártya színeiben választható árnyalatokban.
15cm hőszigetelő rendszer VARIO+ 1,5mm kapart díszvakolattal. Kiváló minőség, megfizethető ár.Ebben a vastagságban magas hűtési és fűtési költség megtakarítás.
12cm-es vastagság. Kivitelezése esetén megfelelő fűtési költség takarítható meg. Kiváló választás!
5cm-es vastagság. Lehetőleg válasszunk ennél vastagabb szigetelést.Rendelhető az REVCO színkártya szerint 200 színben.
Az alapár a 2cm-es vastagságra vonatkozik. A legördülő menüben válassza ki az önnek megfelelő vastagságot! Valamint ugyan így tudja kiválasztani a dűbel megfelelő hosszúságát is.
Kültéri falfesték használható homlokzati hőszigetelő rendszerek fedőrétegeként,lábazatok felújító festésére. Kiszerelés 10 Liter.Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik.
Magas páraáteresztó képesség,növeli az épületünk tűzállóságát, vásárolja meg ezt a rendszert 10cm vastagságban. Ajánlott méret.REVCO színeiben rendelhető
Kiváló hőszigetelő tulajdonság, tűzálló, lélegző homlokzati bevonatrendszer, választható a REVCO színkártya szineiben. Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik.
Vastagsága révén igen magas fűtési költség takarítható meg.Kis hőtágulás,lélegző felület.Szilikon fehér vödrös vakolattal vásárolható 10cm vastag homlokzati hőszigetelés.
Kiadós, kiválóan alkalmazható mindenféle homlokzati felületen, légáteresztő ragasztóhabarcs. Megvásárolható 25kg-os kiszerelésben.
A lábazati polisztirol hablemez, igen kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik . Az alapár a 2cm-es vastagságra vonatkozik. Nehezen éghető.
Kiválóan alkalmazható lábazatok és pince falak hőszigeteléséhez.Megfelelően véd a nedvesség káros hatásaitól,rendelhető REVCO REMIX színeiben.Hőszigetelés lábazatra 2cm vastagságban.
Kiváló hőszigetelés és tulajdonság. Homlokzati hőszigetelő rendszer 8cm vastagságban, csak Fehér színben.
Kiváló színtartó képességű, légáteresztő homlokzati vakolat 1,5mm-es szemcsenagyságban.Könnyen felhordható, kiadós, Időjárásálló. Az ár az alapozó árát is tartalmazza.Lélegző díszítővakolat. Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik.
Új és régi épület homlokzatok,valamint beltéri falfelületek,műemlékek dekoratív,időjárás álló,fedő bevonataként alkalmazható.Légáteresztő tulajdonság. Az alapár 5 Literes FEHÉR színre vonatkozik.

-Webáruházunk a piacon meghatározó szerepet betöltő építőanyag, gyártó cégek termékeit forgalmazza, elemei egymást erősítve kapcsolódnak egymáshoz így emelve a termékek minőségét. Webáruházunk feladata a meglévő és leendő vásárlóink egy helyről vásárolhassák meg keresett termékeket kiváló minőségben és kedvező áron, megbízható kiszolgálás mellett.

-Megfízethető árak, gyors kiszállítás (3,5-40t autóinkkal). Nézzen be hozzánk, és vásároljon nálunk hőszigetelés-t! Megéri. Állandó hőszigetelés akció.

-Áruházunkban a kőzetgyapot termékeket is forgalmazzuk. Kiváló homlokzat és általános hőszigetelő anyagok között válogathat. Leírásokat és adatokat a termékekről az oldainkon olvashat.


Az áruházban megjelenő termékek árai bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os  ÁFÁ-t!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A hoszigetelorendszer.hu a MAGYAR-Festék Kft tulajdonában lévő, honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. A szövegek, és képelemek felhasználása kizárólag a weboldal üzemeltetője írásos hozzájárulásával történhet.