Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Kőzetgyapot termékek

A kőzetgyapot szigetelés széles körben felhasználható természetes alapanyagú szigetelés, különböző épületszekezetekhez.Termékkínálatunkban megtalálható a vakolható kőzetgyapot szigetelés, a lépésálló, és a tető és válaszfal szigeteléshez készűlt kőzetgyapot termékek is. időtálló tulajdonságokkal rendelkezik, alapanyagának köszönhetően nem éghető.

A kőzetgyapot szigetelés pár fontos tulajdonsága.

kőzetgyapot szigetelés tűzállóság

Tűzálló: Igen magas hőmérsékletnek ellenáll. Használatával nehezebben terjedhet a tűz, ezálltal az esetleges tűzkár kevesebb.

kőzetgyapot szigetelés,hangszigetelés

Hangszigetelés: Nagyon jó tulajdonsága, a szálirányok miatt amik véletlen szerűen helyezkednek el (nem irányított szálirányí), a kőzetgyapot termékek elnyelik, és megtörik a hanghullámokat. Csökkenti az úgynevezett zajszennyezést.

légáteresztő kőzetgyapot

Légáteresztő: Nem befolyásolja a falazaton a pára vándorlását, kivállóan ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak, légáteresztő tulajdonsága egyedülálló a hőszigetelő anyagok között.

kőzetgyapot szigetelés,víztaszító

Víztaszító: Vízfelvételi képessége alacsony, a víz az R-értéket nem befolyásolja. Teljesen ellenáll a rothadás káros hatásainak, penész kialakulásának, és a baktériumok megtelepedésének.

5cm kőzetgyapot szigetelés, elsősorban tetők és válaszfalak kivitelezési munkálataihoz. Csak kiszerelési egységben forgalmazzuk: 6825Ft/csomag 10,42m2
8cm kőzetgyapot szigetelés,régi és új építésű épületek homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakításaihoz.Vályog házakhoz is.
10cm kőzetgyapot szigetelés,tetők és szerelt válaszfalak,könnyű szerkezetes épületek kivitelezési munkálataihoz. Csak kiszerelési egységben forgalmazzuk: 7795Ft/csomag 5,95m2
« 1 2 »