Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

15cm Hőszigetelő alaprendszer akció

Ár: 3,045 Ft / m2
Termék opciók:
Dűbel 5db/m2
Kosárba tesz: m2
Hőszigetelő alaprendszer 15cm akciós árban.Választása esetén 38-as falazatnál kb 62% hőszigetelő érték javulás. Kiváló termék épületünk hőszigeteléséhez.
Ismertető

Árérzékeny vásárlóknak 15cm vastagságban!

hőszigetelő alaprendszer 15cm,ce-logo 15cm hőszigetelő alaprendszer,magyar termék

Az utólagos hőszigetelés tartalmazza:

  • 1m2 homlokzati hőszigetelő hablemez EPS 80
  • 5kg polisztirol ragasztó Terra (Terra-Kleber)
  • 1m2 üvegszövet háló

Az alaprendszer Terra ragasztóval, vakolat nélkül. A termék a kis költségvetésű homlokzatok felújításához ajánlott. Olcsó megfizethető áron. A 15cm-es vastagsággal már igen jelentős fűtési költéget takaríthatunk meg. Megfelelő vastagság az éghajlatunk épületeinek kiváló hőszigetelő tulajdonság eléréséhez. Ez a 15cm- es vastag hőszigetelés magas megtakarítást eredményezhet. Ez az érték a (38-as Porotherm) téglánál. Vastagsága révén nagyobb fűtési költséget takarítunk meg a téli időszakban és jelentősen csökkenti a hűtési energia költséget a nyári időszakban. A 15cm -es hőszigetelőalap rendszer, nagyobb mennyiségű megrendelése esetén Pest megyében akár 48 órán belüli szállítás! A kivitelezénél ne feledkezzünk meg a hőszigetelő lapok rögzítéséről sem. Az alap rendszer-hez ajánlott dűbel hosszúság 10 x 200 -as. Vakolt felületű régebbi építésű homlokzatokhoz hosszabb dűbelek vásárlása ajánlott, és m2-két legalább 4-6db ajánlott.

Nehezen éghető!

Kiváló, ellenörzött termékek összeállítása. Megfelelő homlokzati hőszigetelés lehet épületének fűtési korszerűsítés céljából.

Hőszigetelő rendszer 15cm hőszigetelés