Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Homlokzati vakolat

Homlokazi vakolat? Milyet vegyek?

nemesvakolat-kermi nemesvakolat-msz homlokzati vakolat-ce homlokzati vakolat-magyartermék

Webáruházunkban vödrös akril és szilikon (páraáteresztő) valamint zsákos homlokzati vakolat óriási választékban vásárolható meg. Polisztirol bevonatrendszerekhez Terra 60 színben és a Texturato 260 színben rendelhető vakolat válaszható, valamin a kőzetgyapot rendszerhez, régi építésű ház homlokzatára külső, illetve belső falazatok díszítésére, Szilikon és a Minerál vakolatok használatát ajánljuk. Texturato és Szilikon homlokzati vakolatok színtartóssága, és időtállósága kiváló! Új vékonyvakolat került forgalomba zsákos kivitelben, légáteresztő tulajdonsággal. Gyártás és az anyagminőségnek köszönhetően felhasználóbarát vakolatot kínálunk a kedves vásárlóinknak, nagyon könnyen felhordható és könnyen strukturálható, egységes felületet képez.

Épületek lábazati részeinek, ill. dekorációs felületek kialakításához, lábazati vakolat 15kg-os kiszerelésben 20 színben válaszható.

A következő homlokzati vakolatok fajták közűl válogathat!

Kiváló színtartó képességű, légáteresztő homlokzati vakolat 1,5mm-es szemcsenagyságban.Könnyen felhordható, kiadós, Időjárásálló. Az ár az alapozó árát is tartalmazza.Lélegző díszítővakolat. Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik.
Lábazati vakolat 1,5mm 18%
A lábazati vakolat akryl bázisú, természetes és színezett kőzúzalék tartalmú, védő dekoratív bevonat külső és belső igényes falfelülethez lábazaton, oszlopokon.Lábazati díszítővakolat.
Magas minőségű, kiváló színtartó képességű, légáteresztő homlokzati vakolat 2mm-es szemcsenagyságban. Felülete nem reped, és víztaszító. A m2 ár az alapozót is tartalmazza! Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik!
« 1 2 3 4 5 »