Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Texturato homlokzati vakolat 1,5mm Kapart

Ár: 943 Ft / m2
Termék opciók:
Texturato díszvakolat színcsoport
Kosárba tesz: m2
Kapart hatású dekoratív fedőréteg, új és régi építésű lakóépületek homlokzatára 1,5mm vastagságban.Az alapár a FEHÉR színre alapozóval együtt értendő! Színválasztó megtekintése »
Ismertető

A 1,5mm kapart vakolat főbb jellemzői:

Vízzel higítható, vödrönként 1-2dl, természetes töltőanyagokat tartalmazó, kocsonyás állagú pasztaszerű vékonyvakolat. A felülete mosható, páraáteresztő képessége alacsony az akryl kötőanyag tartalma miatt. Rendelhető 260 színben, IMAGINE színkártya színeiben. Egységes homogén felület (minta nélküli).

Alkalmazása:

  • Homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerek,
  • Kül és beltéri dekoratív falfelületek,
  • Símitott vakolt, felület

Anyagigény: 2,5kg/m2

Száradás:

  • A felhordást követően 2 óra elteltével tapintásszáraz,
  • Záporbiztos szilárdulás 10 óra elteltével,
  • A vakolat teljes kötési ideje 28 nap.

A Texturato 1,5mm kapart vakolat felhordása előtt a vödörben alaposan keverjük át. A vakolat színazonosságát és minőségét próbafelületen ellenőrizzük! Lehetőleg egybefüggő falfelületre azonos keverésből származó vakolatot hordjunk fel. A Texturato 1,5mm kapart vakolat felhordása az alapfelületre minden esetben tiszta, rozsdamentes simítóval történjen, a felület lealapozása kizárólag Texturato vakolat alapozóval történjen. A frissen leszínezett falfelület 10-12 órán keresztül védjük a csapóesőtől és legalább 1 héten át fagyhatás nem érheti. A vakolat felhordása szakértelmet igényel. Egységes, szép felület és szín, csak minden szempontból megfelelő kivitelezési és környezeti feltételek megléte mellett érhető el. Az egészségre káros hatása nincsen.