Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Texturato homlokzati vakolat

A homlokzati hőszigetelés, az épületünk  felújításának legutolsó, de legfontosabb és leglátványosabb lépése a színes vakolat felhordása. A Texturato homlokzati vakolat 260 színben IMAGINE színkártya alapján választható. A gyártó a színek és felületi típusok megtervezésénél legnagyobb figyelmet a megrendelők igényeit figyelembe véve tervezte meg. Fontos szempont, hogy a Texturato homlokzati vakolat kínálatunkból minden vásárló megtalálja az igényeinek megfelelő színezőanyagot. Kiváló időjárásálló, hosszú élettartam, több éven át díszítheti épületünk falait. Kiváló ár/érték aránya mai színes vakolat kínálatban nagyon kedvező áron vásárolható meg webáruházunkban.

Struktúra hengerrel kialakítható felületek.0,6-0,8mm.Kül és beltérben használható dekoratív vékony vakolat. A m2 ár alapozóval értendő. Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik!
1,5mm gördülő szemcsés vakolat. Körkörösen és egyenesen kialakítható mintázat, rendelhető 260 színárnyalatban .A m2 ár alapozóval és FEHÉR színre értendő.Válasszon a legördülő menüben a színcsoportok közül.
Kapart hatású dekoratív fedőréteg, új és régi építésű lakóépületek homlokzatára 1,5mm vastagságban.Az alapár a FEHÉR színre alapozóval együtt értendő!
2mm gördülő szemcsés vakolat. 2,8kg/m2 anyagigény.Körkörösen és egyenesen kialakítható mintázat. Magas minőségű vékonyvakolat, UV stabil.Az alapár FEHÉR színre vonatkozik, és alapozóval együtt értendő.
« 1 »