Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Texturato homlokzati vakolat 2mm gördülő

Ár: 1,042 Ft / m2
Termék opciók:
Texturato díszvakolat színcsoport
Kosárba tesz: m2
2mm gördülő szemcsés vakolat. 2,8kg/m2 anyagigény.Körkörösen és egyenesen kialakítható mintázat. Magas minőségű vékonyvakolat, UV stabil.Az alapár FEHÉR színre vonatkozik, és alapozóval együtt értendő. Színválasztó megtekintése »
Ismertető

A 2mm gördülő vakolat főbb jellemzői:

Vízzel higítható, vödrönként 1-2dl, természetes töltőanyagokat tartalmazó, kocsonyás állagú pasztaszerű vékonyvakolat. A felülete mosható, páraáteresztő képessége alacsony az akryl kötőanyag tartalma miatt. Rendelhető 260 színben. Körkörös és egyenes minta alakítható ki, kizárólag müanyag simító használatával, a legszebb felület alakítható ki. A legjobban keresett struktúra.

Alkalmazása:

  • Homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerek,
  • Kül és beltéri dekoratív falfelületek,
  • Símitott vakolt, felület

Anyagigény: 2,8kg/m2

Száradás:

  • A felhordást követően 2 óra elteltével tapintásszáraz,
  • Záporbiztos szilárdulás 10 óra elteltével,
  • A vakolat teljes kötési ideje 28 nap.

A Texturato 2mm gördülő vakolat felhordása előtt a vödörben alaposan keverjük át. A vakolat színazonosságát és minőségét próbafelületen ellenőrizzük! Lehetőleg egybefüggő falfelületre azonos keverésből származó vakolatot hordjunk fel. A Texturato 2mm gördülő vakolat felhordása az alapfelületre minden esetben tiszta, rozsdamentes simítóval történjen, a felület lealapozása kizárólag Texturato vakolat alapozóval történjen. A frissen leszínezett falfelület 10-12 órán keresztül védjük a csapóesőtől és legalább 1 héten át fagyhatás nem érheti. A vakolat felhordása szakértelmet igényel. Egységes, szép felület és szín, csak minden szempontból megfelelő kivitelezési és környezeti feltételek betartása mellett érhető el. Az egészségre káros hatása nincsen, teljesen környezetbarát termékekből tevődik össze.