Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Terra homlokzati vakolat

A homlokzati részek, az épületünk  felújításának legutolsó, de legfontosabb és leglátványosabb lépése a szines vakolat felhordása.A Terra homlokzati vakolat pasztell szinekben választható. A gyártó a színek és felületi tipusok megtervezésénél legnagyobb figyelmet a megrendelők igényeit figyelembevéve tervezte meg. Fontos szempont, hogy a Terra homlokzati vakolat kínálatunkból minden vásárló megtalálja az igényeinek és péntárcájának megfelelő szinezőanyagot. Kiváló időjárásálló, hosszú élettartamú felület alakítható ki vele. Ára a mai színes vakolat kínálatban nagyon kedvező,IMAGINE színkártya alapján vásárolhatóak meg.

Kiváló időtálló, 1,5mm kapart szemcsevastagság, kedvező ár. IMAGINE színkártya pasztell színeiben választható, 25kg-os vödrös kiszerelésben.Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik, alapozóval együtt értendő. Az ár tájékoztató jellegű, a kiszerelési egységek miatti kerekítést nem veszi figyelembe.
Felülete mosható, színtartó, természetes alapanyagokat tartalmaz. Pasztell színekben választható vakolat.A m2 ár alapozóval együtt értendő. Az ár tájékoztató jellegű, a kiszerelési egységek miatti kerekítést nem veszi figyelembe. Az alapár a FEHÉR színre, alapozóval együtt értendő.
« 1 »