Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Szilikon homlokzati vakolat 2mm Gördülő

Ár: 1,103 Ft / m2
Termék opciók:
Díszvakolat színcsoport választás
Kosárba tesz: m2
Magas minőségű, kiváló színtartó képességű, légáteresztő homlokzati vakolat 2mm-es szemcsenagyságban. Felülete nem reped, és víztaszító. A m2 ár az alapozót is tartalmazza! Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik! Színválasztó megtekintése »
Ismertető

Silicon 2mm gördülő homlokzati vakolat főbb jellemzői:

Vízzel higítható, vödrönként 1-2dl, természetes töltőanyagokat tartalmazó, kocsonyás állagú pasztaszerű vékonyvakolat. A felülete mosható, páraáteresztő képessége igen magas, a silicon gyantának köszönhetően. Rendelhető 260 színben az IMAGINE színkártya alapján. Körkörös, vízszintes és függőleges mintázat alakítható ki, (kukacos). A leggyakrabban használt struktúra és a legszebb felület alakítható ki.

A homlokzati vakolat felhordása szemcsenagyságnak megfelelő vastagságban rozsdamentes, a bedolgozási struktúra kialakítása kizárólag műanyag simítóval történjen.

Színfelár táblázat >>>

Alkalmazása:

  • Homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerek,
  • Kül és beltéri dekoratív falfelületek,
  • Símitott vakolt, felület

Anyagigény: 2,5-2,8kg/m2

A m2-re kiírt anyagigény csak tájékoztató jellegű, nagyban függ a színezni kívánt felület minőségétől.

Száradás:

  • A felhordást követően 2 óra elteltével tapintásszáraz,
  • Záporbiztos szilárdulás 10 óra elteltével,
  • A vakolat teljes kötési ideje 28 nap.

A Silicon 2mm gördülő homlokzati vakolat felhordása előtt a vödörben alaposan keverjük át. A vakolat színazonosságát és minőségét próbafelületen ellenőrizzük! Lehetőleg egybefüggő falfelületre azonos keverésből származó vakolatot hordjunk fel. A Silicon 2mm gördülő homlokzati vakolat felhordása az alapfelületre minden esetben tiszta, rozsdamentes simítóval történjen, a felület lealapozása kizárólag Silicon vakolat alapozóval történjen. A frissen leszínezett falfelület 10-12 órán keresztül védjük a csapóesőtől és legalább 1 héten át fagyhatás nem érheti. A silicon homlokzati vakolat felhordása szakértelmet igényel. Egységes, szép felület és szín, csak minden szempontból megfelelő kivitelezési és környezeti feltételek betartása mellett érhető el. Az egészségre káros hatása nincsen, teljesen környezetbarát termékekből tevődik össze.


lélegző vakolat 1,5mm,Hőszigetelő rendszer.hu