Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Texturato polisztirol ragasztó

Kiváló minőségű polisztirol ragasztó hőszigetelő lapok ragasztásához. Jól eldolgozható, sima egyenletes falfelület alakíthatunk ki használatával. 25kg-os papírzsákban vásárolható.
Ismertető

Texturato polisztirol ragasztó Texturato Poli-Kleber főbb jellemzői:

Kiválóan alkalmazható homlokzati hőszigetelő polisztirol lapok ragasztására. Könnyen feldolgozható, a megszáratt felület erős repedésmentes, tapadása kiváló a téglához, ytonghoz, vakolt felületekhez. Jól kenhető és eldolgozható. Állandó, stabil magas minőség.

Alkalmazása:

  • Texturato homlokazti hőszigetelő rendszerek
  • Felület glettelés, üvegszövet beágyazás
  • Simított vagy vakolt betonfelületek.

Anyagigény: 5-6kg/m2

A fent leírt anyag mennyiség csak tájékoztató jellegű, nagyban függ a ragasztani kívánt felület minőségétől a falszerkezet és a levegő hőmérsékletétől valamint a páratartalomtól.

Keverés, hígítás:

A 25kg Texturato polisztirol ragasztó-hoz kb: 7-8 liter víz szükséges, amelyet keverőszárral közepes fordulaton jól átkeverjük. A bekevert ragasztót 8-10 perces pihentetés után keverjük újra. Felhasználásra kész. A bekevert Acropol polisztirol ragasztó-t 2-3 órán belül használjuk fel, újrakeverése lehetséges de nem ajánlott.

A felhasználási felületről távolítsuk el a máladozó részeket, a nagyobb repedéseket gletteljük ki ,valamint zsír és olajfolt, és por mentes legyen. A polisztirol ragasztó teljes megszáradása nagyon fontos. A félszáraz ragasztó, a felületére felhordott szinezőanyag (vakolat) elszineződhet, foltos lessz a felület. Ez esztétikailag zavaró lehet.

Fontos!

A tájékoztaóban leírt feltételeket gondosan olvassák el, munkavégzés közben vegyék figyelembe. A polisztirol ragasztó felhasználása szakértelmet, és gyakorlati szaktudást igényel. A felhasználási hőmérséklet +5-25 között az ideális. Egészségre teljesen ártalmatlan.