Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Texturato polisztirol ragasztó

Ár: 1,550 Ft / db
Kosárba tesz: db
Kiváló minőségű polisztirol ragasztó hőszigetelő lapok ragasztásához. Jól eldolgozható, sima egyenletes falfelület alakíthatunk ki használatával. 25kg-os papírzsákban vásárolható.
Ismertető
ce-logo magyar termék

Texturato polisztirol ragasztó (Texturato-Kleber) főbb jellemzői:

Kiválóan alkalmazható homlokzati hőszigetelő polisztirol lapok ragasztására. Könnyen feldolgozható, a megszáratt felület erős repedésmentes, tapadása kiváló a téglához, ytonghoz, vakolt felületekhez. Jól kenhető és eldolgozható. Állandó, stabil magas minőség.

Alkalmazása:

  • Texturato homlokazti hőszigetelő rendszerek
  • Felület glettelés, üvegszövet beágyazás
  • Simított vagy vakolt betonfelületek.

Anyagigény: 5-6kg/m2

A fent leírt anyag mennyiség csak tájékoztató jellegű, nagyban függ a ragasztani kívánt felület minőségétől a falszerkezet és a levegő hőmérsékletétől valamint a páratartalomtól.

Keverés, hígítás:

A 25kg Texturato polisztirol ragasztó-hoz kb: 7-8 liter víz szükséges, amelyet keverőszárral közepes fordulaton jól átkeverjük. A bekevert ragasztót 8-10 perces pihentetés után keverjük újra. Felhasználásra kész. A bekevert Acropol polisztirol ragasztó-t 2-3 órán belül használjuk fel, újrakeverése lehetséges de nem ajánlott.

A felhasználási felületről távolítsuk el a máladozó részeket, a nagyobb repedéseket gletteljük ki ,valamint zsír és olajfolt, és por mentes legyen. A polisztirol ragasztó teljes megszáradása nagyon fontos. A félszáraz ragasztó, a felületére felhordott szinezőanyag (vakolat) elszineződhet, foltos lessz a felület. Ez esztétikailag zavaró lehet.

Fontos!

A tájékoztaóban leírt feltételeket gondosan olvassák el, munkavégzés közben vegyék figyelembe. A polisztirol ragasztó felhasználása szakértelmet, és gyakorlati szaktudást igényel. A felhasználási hőmérséklet +5-25 között az ideális. Egészségre teljesen ártalmatlan.