Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Szilikon kültéri falfesték

Termék opciók:
15 Liter
5 Liter
Új és régi épület homlokzatok,valamint beltéri falfelületek,műemlékek dekoratív,időjárás álló,fedő bevonataként alkalmazható.Légáteresztő tulajdonság. Az alapár 5 Literes FEHÉR színre vonatkozik. Színválasztó megtekintése »
Ismertető

Szilicon EXTERIOR PAINT homlokzatfesték

Miért válasszuk ezt a terméket?

Kiváló páraáteresztő képességű, öntisztuló kültéri falfesték. Silicon gyanta bázisú, vizzel higítható,környezetbarát termék. Kül-és beltérre egyaránt használható. Kiválóan bírja a káros UV sugárzást, színtartósságának köszönhetően, hosszú ideig szép esztétikus felületet biztosít, házunk homlokzati felületeinek.

Anyagigény:

  • 9-10m2/L/réteg, símított felületre.
  • 5-7m2/L/réteg, kőporos, dúrva egyenletlen felületre.

Higítás:

  • Alapozáshoz: 0,3L víz / 1 Liter festékhez
  • Festéshez: 0,1L víz / 1 Liter festékhez

Felhordása: Ecset, festőhenger, szórópisztoly

Kivitelezési technológia:

A festeni kíván felület alapozása után (min: 3 óra) kezhetjük meg a munkavégzést. Az alapozott felületnek teljes mértékben száraznak kell lennie. Felhasználás előtt a megengedett vízmennyiség hozzáadása után, keverőszárral lassú fordulaton jól keverjük össze. Ezután a használni kívánt, és a felületnek megfelelő szerszámmal kezhetjük a falfesték felhordását. A Szilikon falfesték párás, ködös, esős időben valamint tűző napon nem használható. A munkavégzés ideje alatt a hőmérséklet +5-+25 Celsius között legyen. Száradási idő alatt védjük meg az esetleges csapadéktól. A festékbe a víz kivételével, más idegen anyagot ne keverjünk. Törekedjünk hogy, egy falat, egy munkamenettel kell befejezni.

Száradási idő: 24 óra

Záporbiztos szilárdulás: 3 óra

Átfesthetőségi idő: 3 óra

Kiszerelés: 5L és 15L-es műanyag vödörben

Színfelár táblázat >>>

szilikon kültéri falfesték