Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Hőszigetelő alap rendszerek

A Hőszigetelő alap rendszerek összeállítása:

  1. Polisztirol ragasztó, ragasztásra és a üvegszövet háló beágyezásra valamint glettelésre
  2. EPS 80 pihentetett kiváló minőségű polisztirol hablemez
  3. Üvegszövet háló 145g

Ezek a termék azoknak a vásárlóknak ajánlott akik nem szeretnék szinezni, vagy már megvették homlokzatukra a falfestéket vagy a vakolatot. Megvásárolhatóak 4-12cm vastagságban raktárról. 12cm-tól kérje árajánlatunkat. A Hőszigetelő alap rendszer kivitelezése esetén a szigetelés tartó dübel használata ajánlott a polisztirol hablemezek rögzítésénél. A dűbel méretét úgy válasszuk meg, hogy a falazatba legalább 4-5 cm mélységig kell befúródnia. A hőszigetelő alap rendszer kivitelezési munkálatai közben a hőmérséklet +5°C fölött legyen, valamint esős, párás, ködös időben illetve tűző napon ne alkalmazzuk.

A hőszigetelő alap rendszerek anyagkiírása a weboldalon m2-ként tájékoztató jellegű. Ez a mennyiség eltérhtet a hőszigetelni kívánt falfelület minőségétől. A gyártó által szavatolt minőség, csak a megfelelő kivitelezési, és a felhasználási leírásban leírtak betartásával érhető el.

Hőszigetelő alaprendszer akció polisztirol ragasztóval 5cm vastagságban. Ennél a vastagságnál vékonyabb nem ajánlott.
6cm Hőszigetelő alaprendszer Terra polisztirol ragasztóval 6cm vastagságban. Megfelelő vastagság kisebb lakóépületek hőszigetelésénél.
Hőszigetelő alaprendszer polisztirol ragasztóval 7cm vastagságban. Ennél a vastagságnál már nagyobb megtakarítás érhető el..
« 1 2 3 4 5 6 »