Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Terra polisztirol ragasztó

Ár: 1,500 Ft / db
Kosárba tesz: db
Könnyen feldolgozható, olcsóbb árkategóriás Polisztirol ragasztó, 25kg-os kiszerelésben. Megbízható állandó minőség. Folyamatos akció!
Ismertető

Terra polisztirol ragasztó TERRA Poli-Kleber főbb jellemzői:

Kiválóan alkalmazható homlokzati hőszigetelő anyagok ragasztására. Könnyen feldolgozható, a megszáratt felület erős repedésmentes, tapadása kiváló a téglához, ytonghoz, vakolt felületekhez. Jól kenhető és eldolgozható.

Alkalmazása:

  • Homlokazti hőszigetelő rendszerek
  • Felület glettelés, üvegszövet beágyazás

Anyagigény: 5-6kg/m2

Ez a mennyiség csak tájékoztató jellegű, nagyban függ a ragasztani kívánt felület minőségétől a falszerkezet és a levegő hőmérsékletétől valamint a páratartalomtól.

Keverés, hígítás:

A 25kg Terra polisztirol ragasztó-hoz kb: 7-8 liter víz szükséges, amelyet keverőszárral közepes fordulaton jól átkeverjük. A bekevert ragasztót 8-10 perces pihentetés után átkeverjük. A bekevert polisztirol ragasztót 2-3 órán belül használjuk fel, újrakeverése lehetséges de nem ajánlott.

A ragasztandó felületről távolítsuk el a máladozó részeket, valamint zsír és olajfolt, por mentes legyen. A polisztirol ragasztó teljes megszáradása nagyon fontos. A félszáraz ragasztó, a felületére felhordott szinezőanyag (vakolat) elszineződhet, foltos lessz a felület. Ez esztétikailag zavaró lehet.

Fontos!

A tájékoztaóban leírt feltételeket gondosan olvassák el, munkavégzés közben vegyék figyelembe. A Terra polisztirol ragasztó (Terra-Kleber) felhasználása szakértelmet, és gyakorlati szaktudást igényel.