Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Grafitos hőszigetelő rendszer

Merőben más hőszigetelés került a magyar építőipari piacra. A sima fehér színű EPS polisztirollal szemben nagyobb hőszigetelő képességű azonos vastagság esetén. Viszont a fényérzékenysége nagyobb, a szürke színének köszönhetően. Az alapanyag grafit adalékanyagot tartalmaz, ami igen nagy mértékben javítja a hablemezek hőszigetelő képességét! Az adalékanyagnak köszönhetően, alacsonyabb a hővezetési tényező.

Ez a fajta hőszigetelő rendszer, Texturato vakolattal és Texturato polisztirol ragasztóval kerül forgalmazásba. Vásárlásával jobb hőszigetelő képességet tudunk elérni, kisebb rétegvastagságban. A folyamatosan  szigorodó energetikai előírásoknak eleget téve, vékonyabb vastagsággal tudjuk elérni a kívánt hőszigetelő értékeket. Grafitos hőszigetelő rendszer különböző rétegvastagságokban rendelhető, gyors szállítási határidővel.

Az alapár a 2cm-es vastagságra, és 1,5mm és FEHÉR színre vonatkozik. A legördülő menüben válassza ki az önnek megfelelő vastagságot! Ugyan így tudja összeállítani az ön igényi alapján a vakolat struktúrát, és a színcsoport besorolását.
Az alapár a 2cm-es vastagságra, és 1,5mm Kapart FEHÉR színre vonatkozik. A legördülő menüben válassza ki az önnek megfelelő vastagságot! KIZÁRÓLAG PASZTELL SZÍNEKBEN RENDELHETŐ. Terra díszvakolattal. Választható kategória 1-3-ig
« 1 »