Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Lábazati hőszigetelő rendszer

A rendszer összeállítása:

  1. Polisztirol ragasztó, ragasztásra és a üvegszövet háló beágyezásra valamint glettelésre
  2. STRONG 150 EPS formahabosított polisztirol lemez
  3. Üvegszövet háló 145g
  4. 0,1L Grund Fix lábazati mélyalapozó
  5. 1m2 Quarctex lábazati vakolat (60 színben)

A lábazati hőszigetelő rendszer a pincefalak és a lábazati részek külső hőszigeteléseként közvetlenül az épület földel vagy járdával érinkező részeire ragasztják. Nem csak a hőhidak és penészgomba kialakulását akadályozza meg, igen hatékonyan szigeteli ezeket a részeket, mert a vízfelvétele nem számottevő. Védi az épület lábazati részeit a csapó víz által okozható károk ellen. Lábazati vakolattal 60 színben igazán tetszetős és időtálló felületet tudunk kialakítani. 2-25cm vastagságan rendelhető.

10cm felett kérje árajánlatunkat!

A Lábazati hőszigetelő rendszer anyagkiírása a weboldalon m2-ként tájékoztató jellegű. Ez a mennyiség eltérhtet a hőszigetelni kívánt falfelület minőségétől. A gyártó által szavatolt minőség, csak a megfelelő kivitelezési, és a felhasználási leírásban leírtak betartásával érhető el

Kiválóan alkalmazható lábazatok és pince falak hőszigeteléséhez.Megfelelően véd a nedvesség káros hatásaitól,rendelhető 60 színben.Hőszigetelés lábazatra 2cm vastagságban.
Hőszigetelés lábazatra 3cm STRONG 150 EPS lemezzel.Magas minőségű anyagok.Megfelelően véd a nedvesség káros hatásaitól,rendelhető 60 színben.
Hőszigetelés lábazatra 4cm STRONG 150 EPS szigetelő lemezzel.Nagyobb teherbírás,zárt cellaszerkezetének köszönhetően minimális vízfelvételre hajlamos
Hőszigetelés lábazatra kompletten 5cm vastag STRONG 150 EPS formahabosított lemezzel, 60 színárnyalatban azonos áron.Tartós,időtálló,színtartó felület.
Védi az épületek lábazati részeit a csapó nedvességek okozta korrózió ellen, vastagság 6cm.Hőhidak nélküli átmenet, a pince és a homlokzati hőszigetelő rendszer között.
Tulajdonságai kiválóak,védi a lábazati részeket a természeti károsodások hatásaitól. 8cm vastag hőszigetelő rendszer Quarctex 1,5mm lábazati vakolattal.
Magas hőszigetelő és mechanikai tulajdonság.10cm Hőszigetelés Quarctex lábazati vakolattal 1,5mm szemcsenagyságban, 60 divatos színben.
« 1 »