Webáruház
kategóriák
Ajánló
BLOG
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat
Segítség kivitelezésben
Partner Oldalak

Texturato homlokzati Roll vakolat

Ár: 685 Ft / m2
Termék opciók:
Texturato díszvakolat színcsoport
Kosárba tesz: m2
Struktúra hengerrel kialakítható felületek.0,6-0,8mm.Kül és beltérben használható dekoratív vékony vakolat. A m2 ár alapozóval értendő. Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik! Színválasztó megtekintése »
Ismertető

A Roll vakolat főbb jellemzői:

Vízzel higítható, vödrönként 1-2dl, természetes töltőanyagokat tartalmazó, kocsonyás állagú pasztaszerű vékonyvakolat. A felülete mosható, páraáteresztő képessége alacsony az akryl kötőanyag tartalma miatt. Struktúra hengerrel kialakítható mintázatok. Rendelhető 260 színben, az IMAGINE színkártya színeiben.

Alkalmazása:

  • Homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerek,
  • Kül és beltéri dekoratív falfelületek,
  • Símitott vakolt, felület

Anyagigény: 1,3-1,5kg/m2

Száradás:

  • A felhordást követően 2 óra elteltével tapintásszáraz,
  • Záporbiztos szilárdulás 10 óra elteltével,
  • A vakolat teljes kötési ideje 28 nap.

A Texturato Roll vakolat felhordása előtt a vödörben alaposan keverjük át. A vakolat színazonosságát és minőségét próbafelületen ellenőrizzük! Lehetőleg  egybefüggő falfelületre azonos keverésből származó vakolatot hordjunk fel. A  Texturato Roll vakolat felhordása az alapfelületre minden esetben tiszta, rozsdamentes simítóval történjen, a felület lealapozása kizárólag Terra vakolat alapozóval történjen. A frissen leszínezett falfelület 10-12 órán keresztül  védjük a csapóesőtől és legalább 1 héten át fagyhatás nem érheti. A vakolat felhordása szakértelmet igényel. Az egészségre káros hatása nincsen.