Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Hőszigetelő alap rendszerek

A Hőszigetelő alap rendszerek összeállítása:

  1. Polisztirol ragasztó, ragasztásra és a üvegszövet háló beágyezásra valamint glettelésre
  2. EPS 80 pihentetett kiváló minőségű polisztirol hablemez
  3. Üvegszövet háló 145g

Ezek a termék azoknak a vásárlóknak ajánlott akik nem szeretnék szinezni, vagy már megvették homlokzatukra a falfestéket vagy a vakolatot. Megvásárolhatóak 4-12cm vastagságban raktárról. 12cm-tól kérje árajánlatunkat. A Hőszigetelő alap rendszer kivitelezése esetén a szigetelés tartó dübel használata ajánlott a polisztirol hablemezek rögzítésénél. A dűbel méretét úgy válasszuk meg, hogy a falazatba legalább 4-5 cm mélységig kell befúródnia. A hőszigetelő alap rendszer kivitelezési munkálatai közben a hőmérséklet +5°C fölött legyen, valamint esős, párás, ködös időben illetve tűző napon ne alkalmazzuk.

A hőszigetelő alap rendszerek anyagkiírása a weboldalon m2-ként tájékoztató jellegű. Ez a mennyiség eltérhtet a hőszigetelni kívánt falfelület minőségétől. A gyártó által szavatolt minőség, csak a megfelelő kivitelezési, és a felhasználási leírásban leírtak betartásával érhető el.

Hőszigetelő alaprendszer REVCO polisztirol ragasztóval 4cm es vastagságban. Kiválóan alkalmazható új és régi építésű épületek homlokzati hőszigetelésénél.Hőszigetelő érték: 0,36 W/mK
Hőszigetelő alaprendszer REVCO polisztirol ragasztóval 5cm es vastagságban. Hőszigetelő érték: 0,36 W/m2K
Hőszigetelő alaprendszer akció, polisztirol ragasztóval 4cm vastagságban. Kiváló ár/érték arány.
« 1 2 3 4 5 6 »