Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer

Természetes alapanyagokból összeállított hőszigetelő rendszer.

1 2 3 4
Kiváló hőszigetelés Tűzálló Víztaszító Hangszigetelő

Egyre nagyobb kereslet mutatkozik hazánkban is a légáteresztő homlokzati kőzetgyapot termékekre. Webáruházunkban a kőzetgyapot hőszigetelő rendszer PAROC FAS 3 kőzetgyapot fajtával, silicon vakolattal és vakolat nélkül vásárolhatóak. A kőzetgyapot ellenáll, az igen magas hőmérsékletnek, a természeti korrózió okozta károknak, mint pl: penészesedés, rothadás, baktériumok megtelepedése. Nem gátolja a pára vándorlását a hőszigetelt falfelületen. Gyakorlatilag teljesen hőhíd mentessé tehető az épületünk homlokzata. A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer-ek természetes alapanyagainak köszönhetően, egészségre teljesen ártalmatlanok. Jó tulajonságai közé tartozik, hogy megtöri a hanghullámokat, ezért igen jó hangszigetelő tulajdonságú termék.

Fontos!

A kőzetgyapot lapok rögzítése fémszeges dűbellel történjen. Az ajánlott mennyiség 4-6db/m2.

Válasszon az alábbi kőzetgyapot hőszigetelő rendszer-ek közűl!

5cm vastagságban vásárolható páraáteresztő hőszigetelés homlokzatra.Magas minőség, tartós-időtálló bevonat. Kiváló ár/érték arány.ÁRÉRZÉKENY vásárlóknak.
Kiváló hőszigetelő tulajdonság, tűzálló, lélegző homlokzati hőszigetelés 4cm, választható 260 színben. Kiváló ár/érték arány.Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik.
Kiváló hőszigetelő tulajdonság, tűzálló, lélegző homlokzati bevonatrendszer, választható 260 színben IMAGINE színkártya alapján. Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik.
« 1 2 3 4 5 6 »