Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Homlokzati vakolat

Homlokazi vakolat? Milyet vegyek?

Webáruházunkban a REVCO vödrös akril és szilikon (páraáteresztő) homlokzati vakolat óriási választékban vásárolhatja illetve rendelheti meg. Polisztirol bevonatrendszerekhez NEO+, VARIO+ rendelhető vakolat válaszható, valamin a kőzetgyapot rendszerhez, régi építésű ház homlokzatára külső, illetve belső falazatok díszítésére, SILICON? SILICATE vakolatok használatát ajánljuk. A VARIO+ és a SILICON homlokzati vakolatok színtartóssága, és időtállósága kiváló! Gyártás és az anyagminőségnek köszönhetően felhasználóbarát homlokzati és lábazati vakolatot kínálunk a kedves vásárlóinknak, nagyon könnyen felhordható és könnyen strukturálható, egységes felületet képez.

Épületek lábazati részeinek, ill. dekorációs felületek kialakításához, lábazati vakolat a REVCO REMIX 15kg-os kiszerelésben akár 1248 színben.

A következő homlokzati vakolatok fajták közűl válogathat!

Kiváló színtartó képességű, légáteresztő homlokzati vakolat 1,5mm-es szemcsenagyságban.Könnyen felhordható, kiadós, Időjárásálló. Az ár az alapozó árát is tartalmazza.Lélegző díszítővakolat. Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik.
A lábazati vakolat akryl bázisú, természetes és színezett kőzúzalék tartalmú, védő dekoratív bevonat külső és belső igényes falfelülethez lábazaton, oszlopokon.Lábazati díszítővakolat.
Magas minőségű, kiváló színtartó képességű, légáteresztő homlokzati vakolat 2mm-es szemcsenagyságban. Felülete nem reped, és víztaszító. A m2 ár az alapozót is tartalmazza! Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik!
« 1 2 3 4 5 »