Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

REVCO SILICON légáteresztő vakolat

Miért ezt a vakolatot válassza?

Mert!

A legmodernebb gyártási technológiával gyártott színes vakolat. Igen kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik. Előrekevert, felhasználásra kész termék, szilikon gyantát, ásványi és tulajdonság javító természetes adalékanyagokat tartalmaz. Megvásárolható 1,5mm kapart hatású, és 2mm gördülőszemcsés változatban, REVCO VARIO színkártya alapján meghatározott színekben. Színtartóssága kiváló, felhordás után az idő múlásával sem reped meg a felület, koszolódás esetén a silicon vakolat felülete mosható, vízlepergető hatású. Használata elsősorban a kőzetgyapotból készült homlokzati bevonatrendszereihez ajánlott. Uv stabil!

Kiváló színtartó képességű, légáteresztő homlokzati vakolat 1,5mm-es szemcsenagyságban.Könnyen felhordható, kiadós, Időjárásálló. Az ár az alapozó árát is tartalmazza.Lélegző díszítővakolat. Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik.
Magas minőségű, kiváló színtartó képességű, légáteresztő homlokzati vakolat 2mm-es szemcsenagyságban. Felülete nem reped, és víztaszító. A m2 ár az alapozót is tartalmazza! Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik!
« 1 »