Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

REVCO NEO homlokzati vakolat

A homlokzati részek, az épületünk  felújításának legutolsó, de legfontosabb és leglátványosabb lépése a szines vakolat felhordása. A NEO+ homlokzati vakolat meghatározott szinekben választható. A gyártó a színek és felületi tipusok megtervezésénél legnagyobb figyelmet a megrendelők igényeit figyelembevéve tervezte meg. Fontos szempont, hogy a NEO+ homlokzati vakolat kínálatunkból minden vásárló megtalálja az igényeinek és péntárcájának megfelelő szinezőanyagot. Kiváló időjárásálló, hosszú élettartamú felület alakítható ki vele. Ára a mai színes vakolat kínálatban nagyon kedvező, REVCO színkártya alapján 200 szinben rendelhető.

Kiváló időtálló, 1,5mm kapart szemcsevastagság, kedvező ár. REVCO színkártya 200 színében választható, 16kg-os vödrös kiszerelésben.Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik, alapozóval együtt értendő. Az ár tájékoztató jellegű, a kiszerelési egységek miatti kerekítést nem veszi figyelembe.
Felülete mosható, színtartó, természetes alapanyagokat tartalmaz. REVCO színkártya alapján 200 színben választható vakolat.A m2 ár alapozóval együtt értendő. Az ár tájékoztató jellegű, a kiszerelési egységek miatti kerekítést nem veszi figyelembe. Az alapár a FEHÉR színre, alapozóval együtt értendő.
« 1 »