Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Kőzetgyapot hőszigetelés

Miért a kőzetgyapot?

Kiváló hőszigetelő termékek az energiahatékonyság javítása és kényelem javítása érdekében az épületekben. Jól átgondolt hőszigetelés-i megoldások és tűzálló, biztonságos termékek állnak rendelkezésre minden épületszerkezeti részekre. Klasszikus szigetelési megoldás mind az új, és régi épületek és felújítások tekintetében.

  1. Speciális zajcsökkentési tulajdonágú, az egymásba kapaszkodó kőzetgyapot szálak, megtörik a hanghullámokat.
  2. A szigetelés vastagsága akár 200 mm-es vastagságban is
  3. Gyakorlatilag hőhíd mentessé tehető homlokzati épületszerkezet.
  4. Tűzálló. Akár 750-1000 celsius hőmérsékletet elvisel.
  5. Nedvességet nem zárja magába, műgyantával átitatott keresztmetszet víztaszító képességet kölcsönöz a közetgyapot termékeknek.

Paroc Technológiai szigetelés gyártó, magas minőségű természetes alapanyagú szigetelési megoldásokat, nyújt, amelyek épületünknek hozzáadott értéket kapnak. A termékek használata hő-, tűz-, hang-, és kondenzációs szigetelés, amelyek a ház építésében alkalmazhatóak.

Homlokzatok utólagos hőszigetelés-e.Kiváló tulajdonságok, természetes alapanyag, teljesen tűzálló, 5cm vastagságban.
A kőzetgyapot hőszigetelés 5cm,igen közkedvelt termék tetők, válaszfalak, padlások szigetelésénél. Használata igen egyszerű, nem igényel különösebb szakértelmet.PAROC UNS37z
Magas mechanikai igénybevételhez, homlokzati hőszigetelés ablakkáva,aljzatbetonba,betonfödém kialakításához 2cm hőszigetelő vastagságban. Nem rendelhető!!!
« 1 2 3 4 »