Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Homlokzati kőzetgyapot hőszigetelés

Ásványgyapot homlokzatra

A homlokzat hőszigetelés-e a klasszikus szigetelés megoldás mind az új, és régi épületek és felújítások tekintetében. Más néven ismerhető jobban (vakolható).

Hazánkban is egyre nagyobb a kereslet a természetes alapanyagokból készűt hőszigetelő anyagok iránt. A kőzetgyapot termékek előnye, hogy más homlokzati anyaggal szemben óriási a páraáteresztő képessége a páravándorlást egyáltalán nem akadályozza. A hideg meleg levegő okozta hőingadozást alakvesztés nélkül elviseli. Teljesen éghetetlen szervetlen anyag, tűzvédelmi szempontból sem elhanyagolható kérdés, használatával, nagyobb biztonságérzet és felhasznált energia csökkenés. Vakolható homlokzati kőzetgyapot hőszigetelés-t a webáruházban megvásárolható akár 20cm vastagságig. Egészségre semmilyen káros hatása nincs. De kivitelezési munkálatoknál a védőszemüveg és a védőruházat használata ajánlott.

Homlokzatok utólagos hőszigetelés-e.Kiváló tulajdonságok, természetes alapanyag, teljesen tűzálló, 5cm vastagságban.
Vakolható kőzetgyapot, homlokzati hőszigetelő rendszerek kivitelezési munkáihoz. Kiváló hőszigetelő képesség és tűzállóság, magas komfort és biztonságérzetet biztosít.Ásványgyapot
A1-es tűzterjedelmi besorolása"nem éghető", vakolható kőzetgyapot 10cm,mind a 2 oldala ragasztható, nem okoz problémát ennek felcserélése.Kiváló hőszigetelés. Nem rendelhető!!!
Az utóbbi időben egyre keresettebb termék, de főleg légáteresztő homlokzati hőszigetelés kialakításában használják. Vastagsága 12cm.
« 1 »