Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Tudatos hőszigetelés

Bizonyára már ön is kapott postán irreális fűtésszámlát, egy hidegebb téli hónapban. Hova megy a meleg? Ne az utcát fűtsük a keservesen megkeresett pénzünkből.

Hőszigeteljen és takarítson meg Energiát és Pénzt!

- A megfelelően megválasztott hőszigetelés, biztosítja hogy nem kell aggódnunk azon, hogy az utcára megy ki a meleg épületünkből. Miért kellene többet fízetnie azért, hogy meleg legyen, és a komfort érzete is maximális legyen. A hatékony épület hőszigetelés megoldások, legyen a tető, vagy a homlokzat, nem csak a téli hónapokban járjon jól, hanem a nyári kánikulában is őrizze meg a megfelelő klímát, és óvja épületének szerkezeti elemeit a túlmelegedés okozta elfáradásoktól,  hosszabítsa meg élettartamát.

energiahatékonyság

Környezetvédelem;

ez a másik szempont. A széndioxid-kibocsájtás a fő probléma napjainkban. A Globális felmelegedés okozta klímaváltozás. A megfelelő hőszigetelés megválasztásával, épületünk káros anyag kibocsájtása nagyban csökkenthető. Légszennyezés és az energia elpazarlásának csökkentése, a Föld pusztulásának, a kőolaj készletek elfogyásának megállítása, ha csak egy kicsivel is tegyünk érte.

De van még más is!

- Egy átlagosnak mondható családi ház éves fűtésre fordított költsége akár (gáz) 250-350 ezer forintot is elérheti. A homlokzati hőszigetelő rendszer, kivitelezési munkákkal együtt 500-900 ezer forint közötti anyagi ráfordítást igényel. A legnagyobb hőszigetelés hatékonyságot a nyílászárók cseréjével érhetjük el, ami a hőszigetelésen kívül 500-600e forintal megemeli a költséget. De összeségében az épület hőszigetelési hatékonyságának növelése érdekében beruházott összeg 4-5 év alatt megtérül. Az eszt követő években a megtakarított összeg a tulajdonos neresége marad, ami a család más időtöltésének a javára fordítható. És amről nem esett szó, minden évben nő a gáz és a távfűtés ára. A tény az, hogy az épületre fordított hőszigetelés költsége megtérül, és a EU követelményeknek megfelelő energetikai tulajdonságokat teljesíti, ami emeli az ingatlan piaci értékét is. Óvja meg környzetét, és takarékoskodjon a saját pénztárcájával.

épület energiagazdaságosság

Segítünk! Hívjon bizalommal!

- Vásárolna?, de bizonytalan és nem tudja milyen homlokzati hőszigetelés-t válasszon? A MAGYAR-Festék Kft által üzemeltetett Hőszigetelő rendszer webáruház ehez nyújt segítséget. https://homlokzatihoszigeteles.hu weboldalon is, segítséget kaphat az általunk forgalmazott termékekről, hogy maximálisan segítsük a választásban,de INFORMÁCIÓS Telefonszámainkon: 06-20-9-594-488 vagy a 06-20-312-2433 is kaphat felvilágosítást. Azomban vegyük figyelembe a homlokzati hőszigetelés választásánál az épületünk adottságait, hő-, és páratechnikai jellemzőit, illetve a választott rendszer gyártójának tecnológiai előírásait.

Hőszigetelő anyagok, de mégis milyet?

- A Pihentetett polisztirol hablemez azaz (expandált) termékek a legnyagyobb m2-számban eladott hőszigetelő anyag a homlokzati hőszigetelés tekintetében. Ezeket a könnyűhab lemezeket előszeretettel használják, tetők, födémek, belső válaszfalak, lábazati részek hőszigetelés-e ként.

- A polisztirollapos hőszigetelő rendszer bármilyen épülethomlokzatra használható, a gondosan megválasztott vastagságban polisztirol ragasztóval a felülethez ragasztva, és a rögzítést kötelezően a vastagságnak megfelelő dűbel használatával. Fedőrétegként a REVCO, termékei közűl NEO+, VARIO+ vagy a magasabb kategóriába tartozó SILICON homlokzati vakolat kerülhet.

Természetes alapanyagú hőszigetelés

- A kőzetgyapot másnéven ásványgyapot ugyancsak sok épületszerkezetre használható: tetőtér, padlás, szerelt válaszfalak, homlokzati hőszigetelő rendszerek, hőszigetelés és hangszigetelés egyaránt megoldható telepítésével, de készülnek kőzetgyapot hőszigetelő anyagok, padlók, födémek, megfelelő szigeteléséhez is. Anyaga természetes, ásványi alapanyagokból készül, a bazalt megolvasztásával és szálasításával készűl. Szerkezete könnyű, rugalmas, jó hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságú, kiváló páraáteresztő, és a legfontosabb ellenáll a magas hőmérsékletnek. A kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek magas színvonalat képviselnek, az építőipari piacon tulajdonságait tekintve még mindíg páratlan.


Kőzetgyapotról tovább >>

Energiatakarékos épület hőszigetelés megoldások!