Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Lépésálló kőzetgyapot hőszigetelés

PAROC SSB1 (15 kPa)

(2-3-5cm) vastagságban rendelhető, kiválóan alkalmazható épületek betonfödémeinek hőszigetelésére, természetes alapanyagokból készül, nem éghető, hő hatására füst nem keletkezik. Padló fűtés kialakításánál alkalmazható, hőingadozásra nem érzékeny. Elnyeli a lépéshang okozta zavaró zörejeket. A lépésálló kőzetgyapot PAROC SSB1 teljes keresztmetszetben víztaszító, nem szívja magába a nedvességet, nem zsugorodik, és hőtágulása sincs, nagy mechanikai megterhelések miatt fejlesztették ki (15kPa). Egészségre teljesen ártalmatlan , nem rothad és nem korhad el.

Magas mechanikai igénybevételhez, homlokzati hőszigetelés ablakkáva,aljzatbetonba,betonfödém kialakításához 2cm hőszigetelő vastagságban. Nem rendelhető!!!
3cm kőzetgyapot különösen alkalmas födémek lépéshang-szigetelésére,kiváló hőszigetelő képesség,ellenáll a nagy hőnek,zsugorodásra nem hajlamos. Nem rendelhető!!!
Nemcsak jó hangszigetelő képességű, de a hangelnyelő képessége is igen kedvező. Teljes keresztmetszetében víztaszító, vízlepergető hatású, páraáteresztő képessége magas. Anyagvastagság 5cm Nem rendelhető!!!
« 1 »