Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Silicon homlokzati vakolat 1,5mm Kapart

Termék opciók:
Díszvakolat színcsoport választás
Kiváló színtartó képességű, légáteresztő homlokzati vakolat 1,5mm-es szemcsenagyságban.Könnyen felhordható, kiadós, Időjárásálló. Az ár az alapozó árát is tartalmazza.Lélegző díszítővakolat. Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik.
Ismertető

REVCO 1,5mm kapart silicon homlokzati vakolat főbb jellemzői:

Vízzel higítható, vödrönként 1-2dl, felhasználásra kész, természetes töltőanyagokat tartalmazó, kocsonyás állagú pasztaszerű légáteresztő vékonyvakolat. A felülete mosható, páraáteresztő képessége igen magas a silicon gyantának köszönhetően. Rendelhető a REVCO színkártya színeiben, kiváló uv stabilitás. Egységes homogén felület (minta nélküli). Elsősorban kőzetgyapot homlokzati rendszerekhez ajánlott.

A homlokzati vakolat felhordása szemcsenagyságnak megfelelő vastagságban rozsdamentes, a bedolgozási struktúra kialakítása kizárólag műanyag simítóval történjen

Alkalmazása:

  • Homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerek,
  • Kül és beltéri dekoratív falfelületek,
  • Símitott vakolt, felület

Anyagigény: 2,5-2,6kg/m2

A m2-re kiírt anyagigény csak tájékoztató jellegű, nagyban függ a színezni kívánt felület minőségétől.

Száradás:

  • A felhordást követően 2 óra elteltével tapintásszáraz,
  • Záporbiztos szilárdulás 10 óra elteltével,
  • A vakolat teljes kötési ideje 28 nap.

A Szilikon 1,5mm kapart homlokzati vakolat felhordása előtt a vödörben alaposan keverjük át. A vakolat színazonosságát és minőségét próbafelületen ellenőrizzük! Lehetőleg egybefüggő falfelületre azonos keverésből származó vakolatot hordjunk fel. A Silikon 1,5mm kapart vakolat felhordása az alapfelületre minden esetben tiszta, rozsdamentes simítóval történjen, a felület lealapozása kizárólag Silicon homlokzati vakolat alapozóval történjen. A frissen leszínezett falfelület 10-12 órán keresztül védjük a csapóesőtől és legalább 1 héten át fagyhatás nem érheti. A silicon homlokzati vakolat felhordása szakértelmet igényel. Egységes, szép felület és szín, csak minden szempontból megfelelő kivitelezési és környezeti feltételek megléte mellett érhető el. Az egészségre káros hatása nincsen. Használata +5 celsius alatti hőmérsékleten nem ajánlott.