Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció 8cm

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció 8cm
8cm vastagságban vásárolható páraáteresztő hőszigetelés homlokzatra, fehér színben.Magas minőség. Kiváló ár/érték arány.Megfelelő választás.

Ismertető

Ezt igazán megéri megvenni!

A rendszer tartalmazza:

  • 1m2 homlokzati vakolható kőzetgyapot 8cm
  • 8kg ásványgyapot ragasztó
  • 1m2 üvegszövet háló
  • 0,1L THERMODAM Szilikon alapozó (fehér)
  • 1m2 THERMODAM Szilikon homlokzati vakolat (fehér)

Megfelelő vásárlás lehet az olyan vásárlóknak akik fehér színű homlokzatot szeretnének, és a olcsón szeretne légáteresztő rendszert. A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció 8cm vastagságban, engedi a falakat lélegezni, a páravándorlást nem akadályozza, és a pára szabadon távozhat a fal szerkezetéből. Tűzgálló, igen jó hangszigetelő képességgel párosúl. A hideg-meleg levegő okozta hőtágulások kárt nem okoznak a rendszer szerkezetében, ellenáll a környezeti hatásoknak.

Kapható 1,5mm kapart és 2mm gördülő szemcseméretben. A vakolathoz vizen kívűl más anyagot hozzáadni nem szabad. A kőzetgyapot  mérete 1200 x 600, teljesen víztaszító tulajdonságú. A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció 8cm-es anyagvastagságának köszönhetően a homlokzat szerkezeti elemeinek élettartama megnő.

Használjuk a 8cm-es hőszigetelés rögzítéséhez fém szeges dűbeleket.A megfelelő mennyiség 4-6db/m2. A minimális hosszúság 8x135mm-as. A rögzítések kihagyása esetén, a vihar károkat okozhat, rendszer helyreállítási költsége nagyobb lehet,  bekerülési áránál. Ne kockáztasson!

Hőszigetelő értéke: 0,037 W/mK

Tűzterjedési besorolása: "A 1"

Kapcsolódó termékek

Kategóriák