Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer vakolattal

A Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer összeállítása:

  1. Kőzetgyapot ragasztó, ragasztásra és a üvegszövet háló beágyazásra valamint glettelésre
  2. Vakolható homlokzati kőzetgyapot
  3. Üvegszövet háló 145g
  4. 0,1L Silicon vakolat alapozó (színre kevert)
  5. 1m2 Silicon homlokzati vakolat (REVCO választható)

A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer silicon vakolattal. Lehetővé teszi a homlokzat eredeti jellegének megtartását. Előnye, hogy gyakorlatilag a teljes homlokzat homlokzati szigetelése hőhíd mentes lesz. A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer-t kőzetgyapot ragasztóval és fémszeges dűbelekkel rögzítik. A Paroc kőzetgyapot hőszigetelő rendszer, az esetleges tűz terjedését megakadályozza, ezért kiválló tűzvédelmi megoldás. Tűz hatására füstöt nem fejleszt, a tűz terjedését megakadályozza (hőállóság 750 celsius). Magas páraáteresztő képességű, ennek köszönhetően nem akadályozza a homlokzaton a levegő áramlását, ezért csökkenti a penészesedés kialakulását. A kőzetgyapot  rendszer, nem zsugorodik, hőtágulása nincs ézért elkerülhetjük a homlokzaton a repedések kialakulását. Egészségre nem káros, természetetes alapanyagból készül.

A Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer anyagkiírása a weboldalon m2-ként tájékoztató jellegű. Ez a mennyiség eltérhtet a hőszigetelni kívánt falfelület minőségétől. A gyártó által szavatolt minőség, csak a megfelelő kivitelezési, és a felhasználási leírásban leírtak betartásával érhető

Kiváló hőszigetelő tulajdonság, tűzálló, lélegző homlokzati hőszigetelés 4cm, választható REVCO színkártya színeiben. Kiváló ár/érték arány. (Jelen pillanatban ez a méret nem rendelhető)
Kiváló hőszigetelő tulajdonság, tűzálló, lélegző homlokzati bevonatrendszer, választható a REVCO színkártya szineiben. Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik.
Kiváló hőszigetelő és légáteresztő tulajdonságú rendszer, 1,5mm vagy 2mm-es silicon vakolattal . (Jelen pillanatban ez a méret nincs raktáron)
Légáteresztő, tűzálló kőzetgyapot rendszer 8cm vastagságban.Használatával a hőhíd kialakulása megelőzhető,fűtési költségek drasztikus csökkenése. Ajánlott méret.
Magas páraáteresztó képesség,növeli az épületünk tűzállóságát, vásárolja meg ezt a rendszert 10cm vastagságban. Ajánlott méret.REVCO színeiben rendelhető
Igen jó hőszigetelési tulajdonságok, kiváló hangszigetelő,páraáteresztő természetes alapanyagú bevonatrendszer.Megvásárolható a REVCO színkártya színeiben.
Kőzetgyapot rendszer 15cm vastagságban,Kiváló hőszigetelés, magas hatékonyság,óriási fűtési költség megtakarítás.REVCO színeiben.
« 1 »