Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció 12cm

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció 12cm
12cm vastagságban vásárolható páraáteresztő hőszigetelés homlokzatra.Magas minőség, tartós-időtálló homlokzati bevonatrendszer. Megfizethető ár!

Ismertető

Ezt megéri megvenni, 12cm vastagságban

A rendszer tartalmazza:

  • 1m2 homlokzati vakolható kőzetgyapot 12cm
  • 8kg ásványgyapot ragasztó
  • 1m2 üvegszövet háló
  • 0,1L THERMODAM Szilikon alapozó (fehér)
  • 1m2 THERMODAM Szilikon homlokzati vakolat (fehér)

Megfelelő vásárlás lehet az olyan vásárlóknak akik fehér színű homlokzatot szeretnének, és a olcsón szeretne légáteresztő rendszert. A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció 5cm vastagságban, engedi a falakat lélegezni, a páravándorlást nem akadályozza, és a pára szabadon távozhat a fal szerkezetéből. Tűzgálló, igen jó hangszigetelő képességgel párosúl. A hideg-meleg levegő okozta hőtágulások kárt nem okoznak a rendszer szerkezetében, ellenáll a környezeti hatásoknak.

Kapható 1,5mm kapart és 2mm gördülő szemcseméretben. A vakolathoz vizen kívűl más anyagot hozzáadni nem szabad. A kőzetgyapot mérete 1200 x 600, teljesen víztaszító tulajdonságú. A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció 5cm-es anyagvastagságának köszönhetően a homlokzat szerkezeti elemeinek élettartama megnő.

Használjuk a 5cm-es hőszigetelés rögzítéséhez fém szeges dűbeleket. A megfelelő mennyiség 4-6db/m2. A minimális hosszúság 8x175mm-es. A rögzítések kihagyása esetén, a vihar károkat okozhat, rendszer helyreállítási költsége nagyobb lehet, bekerülési áránál. Ne kockáztasson!

Hőszigetelő értéke: 0,037 W/mK

Tűzterjedési besorolása: "A 1"

Kategóriák