Homlokzatfesték 10L

Homlokzatfesték 10L
Kültéri falfesték használható homlokzati hőszigetelő rendszerek fedőrétegeként,lábazatok felújító festésére. Kiszerelés 10 Liter.Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik.

Ismertető

Mosható,színtaró kültéri falfesték óriási színválaszték 10 Literes kiszerelésben.

A kültéri falfesték egy merőben egyszerűbb kivitelezési megoldást jelent az épület szinezésére vagy felújító festésére. A magas minőségű kültéri falfesték fedőképessége kiváló emellett, mosható a felületete, páraáteresztő képessége viszont közepes. Időtálló, jól bírja az UV sugárzás káros hatásait. REVCO színkártya színeiben rendelhetők meg webáruházunkban 10L-es kiszerelésekben. Polisztirollapos hőszigeteléshez ajánljuk. Nagy homlokzati felületen is összefüggő folt és csíkmentes festésre alkalmas. Ajánlott kerítések, oszlopok, nem járható betonfelületek, lábazati részek festésére is. Lehetőleg a festendő felületet alapozzuk- PRIMER Falimpregnáló mélyalapozóval. Leköti a port, beimpregnálódik a felületbe és a kültéri falfesték felhasználása is gazdaságosabb. A festendő felületet jól mérjük fel és lehetőleg egyszerre rendeljük meg, mert pótrendelés esetén színeltérés lehetséges.

Anyagszükséglet: Kevésbé nedvszívó egyenletes alapfelület esetén: 9-10 m2/liter/réteg ajánlott hígítás mellett. Erősen nedvszívó, egyenetlen, strukturált felület esetén: 5-7 m2/liter/réteg ajánlott hígítás mellett.

Hígítás: Maximum 5 % csapvízzel, csomó és kicsapódás nélkül.

Felhordása: Ecset, szórópisztoly, festőhenger

Kiszerelés: 10 Liter-es légmentesen záródó műanyag vödörben.

Kapcsolódó termékek

Kategóriák