10 cm Hőszigetelő rendszer 3mm Gördülő vakolattal

10 cm Hőszigetelő rendszer 3mm Gördülő vakolattal
10cm hőszigetelő rendszer,polisztirol lappal VARIO+ vakolattal 3mm gördülő szemcsenagyságban.Igen jelentős fűtési és hűtési költség megtakarítás.

Ismertető

10cm hőszigetelés VARIO+ 3mm gördülő vakolattal

Összetétele:

  • 1m2 Polisztirol hőszigetelő anyag EPS 80 3cm
  • 5kg REVCO FIX VARIO polisztirol ragasztó
  • 1m2 Vakolaterősítő üvegszövet 145g
  • 0,1L PRIMER vakolat alapozó
  • 1m2 VARIO+ 3mm gördülő (színre kevert) 2,7-2,9kg/m2

A 10cm hőszigetelő rendszer 3mm gördülő vakolattal, REVCO meghatározott szineiben vásárolható meg webáruházunkban. Kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően igen nagy fűtési költséget takarít meg, csökkenti a károsanyag kibocsájtást. Elviseli a téli-nyári időszakokban a hőtágulás káros hatásait, megóvva az épület szerkezeti elemeit az elfáradástól. Növeli a komfortérzetet. Feluleti bevonatrétege a VARIO+ homlokzati 3mm gördülő vakolat, esztétikai hatásán kívül kiváló tulajdonságokkal rendelkező, víztaszító képességű, UV stabil, védő fedőréteget biztosít. Megfizethető áron megvásárolható, rendszer, vásárolja meg ezt a terméket nálunk..megéri!

Fontos!

A 10cm hőszigetelő rendszer 3mm gördülő vakolattal kivitelezési munkálatainál használjunk szigetelés tartó dűbeleket a hablemezek rögzítéséhez. Kivitelezésnél ajánlott dűbel hosszúság EJOT 8x155mm a dűbel legalább 4-5 cm mélységig fúródjon be a falba. Kivitelezésénél a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen. Esős, párás, ködös időben illetve tűző napon nem alkalmazható.

Hőszigetelő rendszer - Homlokzati hőszigetelés

10cm


ce-logo magyar termék

Kapcsolódó termékek

Kategóriák