Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Grafitos hőszigetelő rendszer

Merőben más hőszigetelés került a magyar építőipari piacra. A sima fehér színű EPS polisztirollal szemben nagyobb hőszigetelő képességű azonos vastagság esetén. Viszont a fényérzékenysége nagyobb, a szürke színének köszönhetően. Az alapanyag grafit adalékanyagot tartalmaz, ami igen nagy mértékben javítja a hablemezek hőszigetelő képességét! Az adalékanyagnak köszönhetően, alacsonyabb a hővezetési tényező.

Ez a fajta hőszigetelő rendszer, REVCO VARIO+ vakolattal és REVCO FIX PREMIUM polisztirol ragasztóval kerül forgalmazásba. Vásárlásával jobb hőszigetelő képességet tudunk elérni, kisebb rétegvastagságban. A folyamatosan  szigorodó energetikai előírásoknak eleget téve, vékonyabb vastagsággal tudjuk elérni a kívánt hőszigetelő értékeket. Grafitos hőszigetelő rendszer különböző rétegvastagságokban rendelhető, gyors szállítási határidővel.

Az alapár a 2cm-es vastagságra, és 1,5mm és FEHÉR színre vonatkozik. A legördülő menüben válassza ki az önnek megfelelő vastagságot! Ugyan így tudja összeállítani az ön igényi alapján a vakolat struktúrát, és a színcsoport besorolását.
Az alapár a 2cm-es vastagságra, és 1,5mm Kapart FEHÉR színre vonatkozik. A legördülő menüben válassza ki az önnek megfelelő vastagságot! Kizárólag FEHÉR színben rendelhető THERMODAM díszvakolattal. 1,5mm Kapart és 2mm-es dörzsölt struktúrával.
« 1 »