10 cm Hőszigetelő rendszer 2mm Gördülő vakolattal

10 cm Hőszigetelő rendszer 2mm Gördülő vakolattal
Polisztirollapos 10cm hőszigetelő rendszer 2mm-es VARIO+ gördülőszemcsés vakolattal.Magas minőség.Megfizethető ár,gyors kiszállítás.

Ismertető

10cm homlokzati hőszigetelés 2mm vakolattal

Összetétele:

  • 1m2 Polisztirol hőszigetelő anyag EPS 80 10cm
  • 5kg REVCO vagy THERMODAM polisztirol ragasztó
  • 1m2 Vakolaterősítő üvegszövet 145g
  • 0,1L PRIMER vakolat alapozó
  • 1m2 VARIO+ 2mm gördülő (színre kevert) 2,6-2,8kg/m2

Ez a 10cm külső hőszigetelés, 2mm gördülő vakolattal, REVCO színkártya színeiben vásárolható meg webáruházunkban.Kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően igen nagy fűtési költséget takarít meg, csökkenti a károsanyag kibocsájtást. Elviseli a téli-nyári időszakokban a hőtágulás káros hatásait, megóvva az épület szerkezeti elemeit az elfáradástól. Növeli a komfortérzetet. Feluleti bevonatrétege a VARIO+ homlokzati 2mm gördülő vakolat, esztétikai hatásán kívül kiváló tulajdonságokkal rendelkező, víztaszító képességű, UV stabil, védő fedőréteget biztosít. Igen magas minőség EMI által minősített.

A szakértelemmel kivitelezett épület hőszigetelés álltal kerülhetők el a hőhidak kialakulása és ezzel együtt a penészesedés. Csökken a homlokzat külső oldali és a belső helyiségek levegőjének hőmérséklete közötti különbség. Kellemesebb hőérzet, alacsonyabb külső hőmérsékletnél is kevesebb fűtési energia felhasználás. Válassza ezt a terméket..megéri!

Fontos!

A kivitelezési munkálatainál használjunk szigetelés tartó dűbeleket a hablemezek rögzítéséhez. Ajánlott dűbel hosszúság 8x155mm a dűbel legalább 5 cm mélységig fúródjon be a falba. Kivitelezésénél a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen. Esős, párás, ködös időben illetve tűző napon nem alkalmazható.

A gyártó által előirt mennyiségi felhasználás, és kivitelezési technológia, betartásával.

Hőszigetelő rendszer - 10cm hőszigetelés

Kapcsolódó termékek

Kategóriák