10 cm Hőszigetelő rendszer 1,5mm Kapart vakolattal

10 cm Hőszigetelő rendszer 1,5mm Kapart vakolattal
10cm hőszigetelő rendszer használatával igen jelentős fűtési költség takarítható meg. VARIO+ 1,5mm kapart hatású homlokzati vakolattal,rövid szállítási határidővel.

Ismertető

10cm hőszigetelés 1,5mm kapart vakolattal REVCO

A 10cm hőszigetelő rendszer összetétele:

  • 1m2 Polisztirol hőszigetelő anyag EPS 80 10cm
  • 5kg REVCO FIX VARIO polisztirol ragasztó
  • 1m2 Vakolaterősítő üvegszövet 145g
  • 0,1L PRIMER vakolat alapozó
  • 1m2 VARIO+ homlokzati vakolat 1,5mm kapart (színre kevert) 2,5kg/m2

A 10cm hőszigetelő rendszer 1,5mm kapart vakolattal, a REVCO színkártyából vásárolható meg webáruházunkban.  Kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően igen nagy fűtési költséget takarít meg, csökkenti a káros anyag kibocsájtást. Elviseli a téli-nyári időszakokban a hőtágulás káros hatásait, megóvva az épület szerkezeti elemeit az elfáradástól. Növeli a komfortérzetet. Feluleti bevonatrétege a VARIO+ homlokzati 1,5mm kapart vakolat, esztétikai hatásán kívül kiváló tulajdonságokkal rendelkező, víztaszító képességű, UV stabil, védő fedőréteget biztosít.

A szakértelemmel kivitelezett épület hőszigetelés álltal kerülhetők el a hőhidak kialakulása és ezzel együtt a penészesedés. Csökken a homlokzat külső oldali és a belső helyiségek levegőjének hőmérsékle közötti különbség. Kellemesebb hőérzet, alacsonyabb külső hőmérsékletnél is kevesebb fűtési energia felhasználás, és javítja az épületünk hőmegtartó (hőtároló) képességét.

Fontos!

A 10cm hőszigetelő rendszer 1,5mm kapart vakolattal kivitelezési munkálatainál használjunk szigetelés tartó dűbeleket a hablemezek rögzítéséhez. Ajánlott hosszúság EJOT 8x155mm a dűbel legalább 4-5 cm mélységig fúródjon be a falba. Kivitelezésénél a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
Esős, párás, ködös időben illetve tűző napon nem alkalmazható.

Hőszigetelő rendszer - Homlokzati hőszigetelés

10cm

Kapcsolódó termékek

Kategóriák