15 cm Hőszigetelő rendszer 1,5mm Kapart vakolattal

15 cm Hőszigetelő rendszer 1,5mm Kapart vakolattal
15 cm hőszigetelő rendszer VARIO+ 1,5mm kapart vakolattal. Kiváló minőség, megfizethető ár. Ebben a vastagságban magas hűtési és fűtési költség megtakarítás.

Ismertető

15 cm hőszigetelés 1,5mm kapart vakolattal REVCO

A hőszigetelő rendszer összetétele:

  • 1m2 Polisztirol hőszigetelő anyag EPS 80 12cm
  • 5kg REVCO FIX VARIO polisztirol ragasztó
  • 1m2 Vakolaterősítő üvegszövet 145g
  • 0,1L PRIMER vakolat alapozó
  • 1m2 VARIO+ homlokzati vakolat 1,5mm kapart (színre kevert) 2,5kg/m2

A 15cm hőszigetelő rendszer 1,5mm kapart vakolattal, REVCO színkártya színeiben vásárolható meg webáruházunkban. Kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően igen nagy fűtési költséget takarít meg, csökkenti a káros anyag kibocsájtást. Elviseli a téli-nyári időszakokban a hőtágulás káros hatásait, megóvva az épület szerkezeti elemeit az elfáradástól. Növeli a komfortérzetet. Feluleti bevonatrétege a VARIO+ homlokzati 1,5mm kapart vakolat, esztétikai hatásán kívül kiváló tulajdonságokkal rendelkező, víztaszító képességű, UV stabil, védő fedőréteget biztosít.

A szakértelemmel kivitelezett épület hőszigetelés álltal kerülhetők el a hőhidak kialakulása és ezzel együtt a penészesedés. Csökken a homlokzat külső oldali és a belső helyiségek levegőjének hőmérsékle közötti különbség. Kellemesebb hőérzet, alacsonyabb külső hőmérsékletnél is kevesebb fűtési energia felhasználás, és javítja az épületünk hőmegtartó (hőtároló) képességét.

Fontos!

A 15cm hőszigetelő rendszer 1,5mm kapart vakolattal kivitelezési munkálatainál használjunk szigetelés tartó dűbeleket a hablemezek rögzítéséhez. Ajánlott hosszúság EJOT 8x195mm a dűbel legalább 4-5 cm mélységig fúródjon be a falba. Kivitelezésénél a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
Esős, párás, ködös időben illetve tűző napon nem alkalmazható.

Kategóriák