Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

15 cm Hőszigetelő rendszer 3mm Gördülő vakolattal

15cm hőszigetelő rendszer polisztirol lappal vékony-vakolattal 3mm gördülő szemcsenagyságban.Kiváló minőség.Gyors szállítás.
Ismertető

15cm hőszigetelés VARIO+ 3mm gördülő vakolattal

Összetétele:

  • 1m2 Polisztirol hőszigetelő anyag EPS 80 3cm
  • 5kg REVCO FIX VARIO polisztirol ragasztó
  • 1m2 Vakolaterősítő üvegszövet 145g
  • 0,1L PRIMER vakolat alapozó
  • 1m2 VARIO+ 3mm gördülő (színre kevert) 2,7-2,9kg/m2

A 15cm hőszigetelő rendszer 3mm gördülő vakolattal, REVCO meghatározott szineiben vásárolható meg webáruházunkban. Kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően igen nagy fűtési költséget takarít meg, csökkenti a károsanyag kibocsájtást. Elviseli a téli-nyári időszakokban a hőtágulás káros hatásait, megóvva az épület szerkezeti elemeit az elfáradástól. Növeli a komfortérzetet. Feluleti bevonatrétege a VARIO+ homlokzati 3mm gördülő vakolat, esztétikai hatásán kívül kiváló tulajdonságokkal rendelkező, víztaszító képességű, UV stabil, védő fedőréteget biztosít. Megfizethető áron megvásárolható, rendszer, vásárolja meg ezt a terméket nálunk..megéri!

Fontos!

A 15cm hőszigetelő rendszer 3mm gördülő vakolattal kivitelezési munkálatainál használjunk szigetelés tartó dűbeleket a hablemezek rögzítéséhez. Kivitelezésnél ajánlott dűbel hosszúság EJOT 8x195mm a dűbel legalább 4-5 cm mélységig fúródjon be a falba. Kivitelezésénél a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen. Esős, párás, ködös időben illetve tűző napon nem alkalmazható.

Hőszigetelő rendszer - Homlokzati hőszigetelés

15cm


ce-logo magyar termék