5 cm Hőszigetelő rendszer Roll vakolattal

5 cm Hőszigetelő rendszer Roll vakolattal
5cm rendszer. VARIO+ Roll Putz ( hengerelt) vakolattal.Kiváló hőszigetelő tulajdonság,színtartósság,magas minőség REVCO színeiben.

Ismertető

5cm hőszigetelő rendszer Roll Putz (hengerelt) vakolattal

Összetétele:

  • 1m2 Polisztirol hőszigetelő anyag EPS 80 5cm
  • 5kg REVCO FIX VARIO polisztirol ragasztó
  • 1m2 Vakolaterősítő üvegszövet 145g
  • 0,1L PRIMER vakolat alapozó
  • 1m2 VARIO+ Roll Putzvakolat (színre kevert) 1,5kg/m2

A 5cm hőszigetelő rendszer Roll (hengerelt) vakolattal, REVCO meghatározott színeiben vásárolható meg webáruházunkban. Kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően igen nagy fűtési költséget takarít meg, csökkenti a károsanyag kibocsájtást. Elviseli a téli-nyári időszakokban a hőtágulás káros hatásait, megóvva az épület szerkezeti elemeit az elfáradástól. Növeli a komfortérzetet. Feluleti bevonatrétege a VARIO+ homlokzati Roll vakolat, esztétikai hatásán kívül kiváló tulajdonságokkal rendelkező, víztaszító képességű, UV stabil, védő fedőréteget biztosít.

Fontos!

A 5cm hőszigetelő rendszer Roll vakolattal kivitelezési munkálatainál használjunk dübeleket EJOT 8x115mm méretben a hablemezek rögzítéséhez. A dűbel legalább 4-5 cm mélységig fúródjon be a falba. Kivitelezésénél a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen. Esős, párás, ködös időben illetve tűző napon nem alkalmazható.


ce-logo magyar termék

Kapcsolódó termékek

Kategóriák