Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Grafitos polisztirol hőszigetelés

Grafit színű, expandált EPS polisztirol hőszigetelés. Alkalmazása ez a sűrűségű termék kizárólag homlokzatokon. Figyelemre méltó tulajdoságai közé tartozik, magasabb hőszigetelő képesség, és ez által csökkenthető a hőszigetelés vastagsága.

Táblaméret:

500x1000mm

Hővezetési tényező: 0,031 W/mK

A Grafitos polisztirol kivitelezésének alapvető szabályai:

A Grafitos polisztirol lapokat az erre megfelelő ragasztóhabarcs használatával - az úgynevezett pont perem ragasztással, kell a felületre rögzíteni. Ragasztáskor minden esetben védeni kell a tűző napsütéstől, mert a grafitos polisztirol sötét színének köszönhetően igen nagy a hőfelvétele, ezért a hőtágulása igen magas. Nem megfelelő árnyékolás miatt elvállhat a falazattól. Minden esetben a ragasztott felületet védeni kell.

A gyártó valamint a forgalmazó a raktározás és a beépítés során a fenti okokból adódó sérülésekért és károkért, semmilyen jellegű felelősséget nem vállal!

A THERMODAM Grafitos polisztirol alapára a 2cm-es vastagságra vonatkozik. A legördülő menüben válassza ki az önnek megfelelő vastagságot!
A StarTherm Grafitos Polisztirol alapára a 2cm-es vastagságra vonatkozik. Vastagságot kérem válasszon.
A THERMODAM EPS H-80 Grafitos polisztirol alapára a 2cm-es vastagságra vonatkozik. A legördülő menüben válassza ki az önnek megfelelő vastagságot.
« 1 »