Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Homlokzati hőszigetelés

- Lakóépületek építésénél ügyelnünk kell arra, hogy a különböző épületszerkezet alkotóelemeit más és más hőszigetelés érték jellemzi.A K érték a hőszigetelő képességre utal, hogy egységnyi felületen hány W energia halad át. Minél kisebb az értéke, annál jobb a hőszigetelés. Átlagos lakóépület falazatának K-értéke kb:1,5, ami hőszigetelés-t követően jelentősen javúl 0,4-0,5 lesz.
- Éljünk környezettudatosan. A mindennapi életünk költségeinek csökkentése, valamint a környezetünk szennyezésének minimalizálása. A homlokzati hőszigetelés-sel, vagyis az épületünk hőszigetelő rendszer kialakításával nem csak energiát takarítunk meg, hanem környezetünk szennyezését is nagy mértékben csökkenthetjük.

kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés

Kőzetgyapot a természetes homlokzati hőszigetelés:

- Kiváló tulajdonságú és magas tűzvédelmet és hangszigetelést biztosít a légáteresztő, vagyis a lélegző homlokzati hőszigetelés. Ez a fajta  homlokzati hőszigetelés a levegő részecskéit megkötve biztosítja magas hőszigetelő tulajdonságát, és mivel alapanyaga terészetes, a környezetre teljesen ártalmatlan. A kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés tulajdonságainak köszönhetően igen hosszú időn át biztosítja a megfelelő komfortérzetet, önnek és családja részére.

Polisztirol lapos homlokzati hőszigetelés

Polisztirol homlokzati hőszigetelés:

- Legjobban eltejedt homlokzati hőszigetelés hazánkban. Egyszerű beszerzése, könnyű szállítása és a meglepően kedvező ár/érték aránya miatt. Igen széles vastagságban vásárolható 2cm-től akár 30cm-ig. Expandálással készített hőszigetelő anyag, testsűrűsége alacson, hőszigetelés-i tulajdonsága viszont kiemelkedő. Ellenáll a hőmérséklet ingadozásnak, de a légáteresztő képessége alacsony.

További információkért kattintson a képre!

Bevonatrendszerek vakolat nélkül:

Homlokzati hőszigetelés vakolat nélkül Homlokzati hőszigetelés Acropol vakolat nélkül Homlokzati hőszigetelés kőzetgyapot vakolat nélkül
AKCIÓ
REVCO
Légáteresztő

Bevonatrendszerek vakolattal:

Homlokzati hőszigetelés Terra vakolattal Grafitos homlokzati hőszigetelés akció Homlokzati hőszigetelés Texturato vakolattal
Kedvező Ár THERMODAM hőszigetelés
Magas minőség!

Kőzetgyapot rendszerek vakolattal:

Legolcsóbb kőzetgyapot Homlokzati hőszigetelés Homlokzati hőszigetelés kőzetgyapot silicon vakolattal
Akciós ár!!
Csúcsminőség!

Lábazati hőszigetelés:

Lábazati hőszigetelés vakolat nélkül Lábazati hőszigetelés vakolattal
Vakolat nélkül
20 színben kapható