Kőzetgyapot hőszigetelő alap rendszer 10cm

Kőzetgyapot hőszigetelő alap rendszer 10cm
Magas hőszigetelő képesség.Légáteresztő tulajdonság. Ásványgyapot (kőzetgyapot) homlokzati hőszigetelés 10cm vastagságban.

Ismertető

Kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer 10cm

A rendszer tartalmazza:

  • Vakolaható homlokzati kőzetgyapot 10cm
  • Kőzetgyapot ragasztó 8kg/m2
  • Alkáliálló üvegszövet 145g

A kőzetgyapot hőszigetelő alap rendszer 10m vastagságban kiváló természetes anyagokból összeállított bevonatrendszer. Légáteresztő tulajdonságú, A1-nem éghető, kiváló hőszigetelő 0,37 W/(m/K) érték jellemzi. Igen nagy megtakarítást eredményezhet, fűtésköltség tekintetében. A kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer 10cm összeállítása azon vásárlóknak készült akik nem szeretnék megvásárolni a vakolatot, vagy a homlokzatot festeni szeretnék, de a hőszigetelés még hiányzik. A 10cm kőzetgyapot hőszigetelés magasabb fűtési és hűtési költség megtakarítását eredményezhet, de ezt a megtakarítást a vastagság növelésével fokozhatjuk. Nagyobb biztonság és komfortérzet. A termék használatával a páravándorlást nem akadályozzuk. Pest megyében akár ingyenes szállítás.

FONTOS!

A hőszigetelés felhelyezésénél feltétlenűl használjuk az 10cm-es kőzetgyapot rögzítéséhez fémszeges dűbeleket. Az ajánlott mennyiség 4-6db/m2. Ehez a mérethez használatos minimális hosszúság 10x180-as. A dűbelezés kihagyásával, vihar esetén hatalmas károk keletkezhetnek, a kőzetgyapot hőszigetelő alap rendszer helyreállítási költsége többe kerülhet a hőszigetelés tényleges áránál.

Kapcsolódó termékek

Kategóriák