Kőzetgyapot hőszigetelő alap rendszer 6cm

Kőzetgyapot hőszigetelő alap rendszer 6cm
Kiváló hő és hangszigetelő tulajdonság.Kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés 6cm vastagságban, vakolat nélkül. JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Ismertető

Kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer 6cm (Jelenleg nem rendelhető)

A rendszer tartalmazza:

  • Vakolaható homlokzati kőzetgyapot 6cm
  • Kőzetgyapot ragasztó 8kg/m2
  • Alkáliálló üvegszövet 145g

A kőzetgyapot hőszigetelő alap rendszer 6cm vastagságban kiváló természetes anyagokból összeállított bevonatrendszer. Légáteresztő tulajdonságú, A1-nem éghető, kiváló hőszigetelő 0,37 W/(m/K) érték jellemzi. Igen nagy megtakarítást eredményezhet, fűtésköltség tekintetében. A kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer 6cm összeállítása azon vásárlóknak készült akik nem szeretnék megvásárolni a vakolatot, vagy a homlokzatot festeni szeretnék, de a hőszigetelés még hiányzik. A 6cm kőzetgyapot hőszigetelés közepes fűtési és hűtési  költség megtakarítását eredményezhet, de ezt a megtakarítást a vastagság növelésével fokozhatjuk. Nagyobb biztonság és komfortérzet. Használatával gyakorlatilag a homlokzat hőhíd mentessé tehető. Pest megyében akár ingyenes szállítás.

FONTOS!

A hőszigetelés felhelyezésénél feltétlenűl használjuk a 6cm-es kőzetgyapot rögzítéséhez fémszeges dűbeleket. Az ajánlott mennyiség 4-6db/m2. Ehez a mérethez használatos minimális hosszúság 10x130-as. A dűbelezés kihagyásával, vihar esetén hatalmas károk keletkezhetnek, a kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer helyreállítási költsége többe kerülhet a hőszigetelés tényleges áránál.

Kapcsolódó termékek

Kategóriák