Webáruház
kategóriák
Ajánló
Partner Oldalak
Homlokzati vakolat webáruház
Homlokzati hőszigetelés
Hőszigetelő rendszerek vakolat nélkül
Kőzetgyapot hőszigetelés
Polisztirol hőszigetelés
Szállítás
Árajánlat

Lábazati hőszigetelő rendszer

A rendszer összeállítása:

  1. Polisztirol ragasztó, ragasztásra és a üvegszövet háló beágyezásra valamint glettelésre
  2. XPS zártcellás polisztirol lemez
  3. Üvegszövet háló 145g
  4. 0,15L PRIMER alapozó
  5. 1m2 REMIX lábazati vakolat akár (1238 színben)

A lábazati hőszigetelő rendszer a pincefalak és a lábazati részek külső hőszigeteléseként közvetlenül az épület földel vagy járdával érinkező részeire ragasztják. Nem csak a hőhidak és penészgomba kialakulását akadályozza meg, igen hatékonyan szigeteli ezeket a részeket, mert a vízfelvétele nem számottevő. Védi az épület lábazati részeit a csapó víz által okozható károk ellen. Lábazati vakolattal 60 színben igazán tetszetős és időtálló felületet tudunk kialakítani. 2-20cm vastagságan rendelhető.

A Lábazati hőszigetelő rendszer anyagkiírása a weboldalon m2-ként tájékoztató jellegű. Ez a mennyiség eltérhtet a hőszigetelni kívánt falfelület minőségétől. A gyártó által szavatolt minőség, csak a megfelelő kivitelezési, és a felhasználási leírásban leírtak betartásával érhető el

Kiválóan alkalmazható lábazatok és pince falak hőszigeteléséhez.Megfelelően véd a nedvesség káros hatásaitól,rendelhető REVCO REMIX színeiben.Hőszigetelés lábazatra 2cm vastagságban.
Hőszigetelés lábazatra 3cm XPS hőszigetelő lemezzel.Magas minőségű anyagok.Megfelelően véd a nedvesség káros hatásaitól,rendelhető REVCO színeiben.
Hőszigetelés lábazatra 4cm XPS szigetelő lemezzel.Nagyobb teherbírás,zárt cellaszerkezetének köszönhetően minimális vízfelvételre hajlamos
Hőszigetelés lábazatra kompletten 5cm vastag XPS extrudált hőszigetelő lemezzel, REVCO színeiben azonos áron.Tartós,időtálló,színtartó felület.
Védi az épületek lábazati részeit a csapó nedvességek okozta korrózió ellen, vastagság 6cm.Hőhidak nélküli átmenet, a pince és a homlokzati hőszigetelő rendszer között.
Tulajdonságai kiválóak,védi a lábazati részeket a természeti károsodások hatásaitól. 8cm vastag hőszigetelő rendszer REVCO REMIX lábazati vakolattal.
Magas hőszigetelő és mechanikai tulajdonság.10cm Hőszigetelés REVCO REMIX lábazati vakolattal 1,0mm szemcsenagyságban, 1238 színvariációban.
Magas hőszigetelő és mechanikai tulajdonság.12cm Hőszigetelés REVCO REMIX lábazati vakolattal 1,0mm szemcsenagyságban, 1238 színvariációban.
Tulajdonságai kiválóak,védi a lábazati részeket a természeti károsodások hatásaitól. 15cm vastag hőszigetelő rendszer REVCO REMIX lábazati vakolattal.
« 1 »