10cm hőszigetelő alaprendszer akció

10cm hőszigetelő alaprendszer akció
Hőszigetelő alaprendszer THERMODAM polisztirol ragasztóval 10cm vastagságban. Ezzel a méret már igen nagy fűtési költséget takaríthat meg.

Ismertető

Árérzékeny vásárlóknak 10cm vastagságban!

hőszigetelő alaprendszer 10cm,ce-logo 10cm hőszigetelő alaprendszer,magyar termék

Az utólagos hőszigetelés tartalmazza:

  • 1m2 homlokzati hőszigetelő hablemez EPS 80
  • 5kg polisztirol ragasztó THERMODAM
  • 1m2 üvegszövet háló

Az alaprendszer THERMODAM polisztirol ragasztóval, vakolat nélkül. A termék a kis költségvetésű homlokzatok felújításához ajánlott. Kiváló ár/érték arány. A 10cm-es vastagsággal már igen jelentős fűtési költéget takaríthatunk meg. Ezzel a vastagsággal kiváló hatást érhetünk el a homlokzatunk  hőszigetelő értékének javításában, és igen nagy fűtési energia spórolható meg. A hőszigetelő alaprendszer, nagyobb mennyiségű megrendelés esetén Pest megyében akár 48 órán belüli szállítás! A kivitelezénél ne feledkezzünk meg a hőszigetelő lapok rögzítéséről sem. Az alaprendszerhez ajánlott dűbel hosszúság 10 x 160mm-es. Vakolt felületű régebbi építésű homlokzatokhoz hosszabb dűbelek vásárlása ajánlott. A dűbel hosszúságát úgy válasszuk meg, hogy legalább 4cm befúródjon a falba.

Nehezen éghető!

Kiváló, ellenörzött termékek összeállítása. Megfelelő homlokzati hőszigetelés lehet épületének fűtési korszerűsítés céljából.

Hőszigetelő alap rendszer 10cm hőszigetelés

Kapcsolódó termékek

Kategóriák